Kommende Konserter

LøRDAG 01. SEPTEMBER 22.00-01.30

Trave

Trave er eit ungt og fremadstormande band i frå Suldal med frontmann Thomas Tveiten på vokal og gitar. Sjangermessig er dette ei god og dansbar blanding av country, countryrock og danseband. På låtlista finn ein både egenkomponert materiell på reinspikka Suldalsdialekt, samt coverlåtar på både engelsk og norsk. Trave har nett vore i studio, og er i desse dagar i ferd med å sleppe sin første låt «Gi slepp» på Spotify og andre streamingplattformar. Fleire låtar på veg.

Kjøp Billeter Info
LøRDAG 08. SEPTEMBER 22.00-01.30

Hardhaus

Hardhaus presenterer folkelig musikk i noenlunde samme rock- og country landskap som feks Hellbillies, Rotlaus, Staut m.fl. Bandet har et stort og røft lydbilde med ektefølt røff vokal på «Drangedøling». Pressen har omtalt Hardhaus som «Telemarks nye supergruppe», og som den «Litt slemme lillebroren» Hardhaus er ekte vare!

Kjøp Billeter Info
LøRDAG 22. SEPTEMBER 21.00-01.30

Dansefest med Contrazt

Contrazt - festfolkets favorittdanseband: Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut ny musikk som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker.

Kjøp Billeter Info
LøRDAG 29. SEPTEMBER 22.00-01.30

Ramsalt

Ramsalt fra Karmøy gjør sin første konsert på Old River Saloon. Dette er eit band med eit låtmateriale som virkelig begynner å nå ut til folket, og vi aner at dette kan bli stort. Med svært dyktige musikarar med lang fartstid garanterer me ein fin konsertoppleving. Me vil kalla sjangeren for litt typisk Haugalands pop/rock. Veldig tilgjengelig og noko som folk garantert kjenner igjen.

Kjøp Billeter Info
LøRDAG 06. OKTOBER 22.00-02.00

Gunslingers

I 2018 har Gunslingers 10-årsjubileum! Dei har holdt fleire hundre konsertar rundt omkring, på alt frå små hotell og samfunnshus, og dei siste åra headlina landets største festivalar.

Kjøp Billeter Info
LøRDAG 20. OKTOBER 22.00-01.30

The Poor Boys Creedence Forever

Vi har nå gleden av å invitere til en magisk aften med det beste av Creedence, fremført live av Norges mest populære Creedence Tribute Band: The Poor Boys CC Revival Band. Med over 60 spillejobber i året på små og store scener rundt om i Sør Norge, inkludert opptredener på store sommerfestivaler, er tittelen mest populære høyst fortjent.

Kjøp Billeter Info
LøRDAG 03. NOVEMBER 22.00-01.30

Gledeskompaniet

Country-Rock bandet Gledeskompaniet fra Kristiansand har plassert seg med "tean i tanga" når de i over 15 år har gledet sitt publikum med artige låter på "kristiansandsk".

Kjøp Billeter Info