Old River Gjestehus

*
Feriehus 100 m2
Personer 10
Byggeår 2010
Soverom/Baderom 4/2
Innsjø-/Vann-/Fjellutsikt
Internett
TV

Innbydende hus i amerikansk stil sentralt i Etne. Området er et perfekt utreisepunkt for dagsturer midt i mellom Preikestolen og Trolltunga med Lysefjorden. Opplev nydelige Hardangerfjorden med vakre Baroni Rosendal 1664 Norges eneste Baroni og Folgefonna Nasjonalpark. Både Lysefjorden og Hardangerfjorden byr på det beste av Vestlandsnatur og er spektakulære syn, med sine lange fjorder, høye fjell og fossefall som stuper ned i fjorden. Det er også fine turområder i Etnefjella både sommer og vinter.

I fjellområdet er det mange flotte fjellvann med god ørret bestand, så prøv gjerne fiskelykken. Gode muligheter for fiske fra land også i Etnefjorden med det meste av fiskearter. Gå gamle postvegen mellom Etne og Skånevik for fine naturopplevelser og et stykke kulturhistorie. Turen passer for alle. Gåavstand fra huset til butikker, restauranter, utested, kulturhus og idrettspark like ved. Haugesund by er bare 1 time unna med alt av fasiliteter. Dagsturer til Vikinggården på Karmøy, Kongeparken, Stavanger og båt fra Skånevik til Stord/Bergen/Kvinnherad m.

Old River Gjestehus Adresse: Stadionvegen 25, 5590 Etne Mobil: +47 483 49 625 / +47 971 80 547 E-post: aslaug@saloon.no

Old River Bubilcamp

*
Utlagt Straum
Servicebygg Med Toalett
Dusj
Tømmestasjon

Old River Bubilcamp ligg like ved Old River Saloon. Her er alle fasilitetar som straum, vatn, toalett, dusj, pluss eige rom for tømming av bubiltoalett. Bubilcampen er delt på to område, det eine aust for saloonen og det andre på vestsida. Til saman er det plass til 50-60 bubilar/campingvogner. Ved større arrangement kan området utvidast ved å ta i bruk grasmarka som grensar til bubilcampen.

Kultur - og handelssenter

Old River Bubilcamp ligg sentralt ved Etne Stadion og Etne Kunstgrasbane. Etne Kultursenter Skakke ligg rett over vegen. Der er det mellom anna kino, bibliotek, idrettshall, klatrevegg og festsal.

Old River Bubilcamp ligg også i kort gåavstand til Etne sentrum. Her er det eit stort og variert innslag av butikkar og ulike servicetilbod. To store kjøpesenter med ei rekkje kjedebutikkar, vinmonopol, apotek, kafe og andre tenester. I den gamle delen av Etne sentrum, finn du mange trivelege småbutikkar, kafear, bank, bensinstasjon og andre tilbod. Frå kaien kan ein prøva fiskelykka i Etnefjorden.

Med andre ord, det er litt av kvart å sjå og finna på når ein kjem til Etne!

Old River Bubilcamp Adresse: Stadionvegen 35, 5590 Etne Mobil: +47 483 49 625 / +47 971 80 547 E-post: aslaug@saloon.no